UPPDATERING: Chonburi-svärmor-mördaren greps, uppgav att han var arg efter att ha blivit kallad en "hallick"

Chonburi —

En våldsam make som sköt ihjäl sin 60-åriga svärmor i huvudet och ansiktet överlämnade sig själv till polisen i går, den 20 februari.

Först vår tidigare historia:

En svärson ska ha skjutit sin äldre svärmor i huvudet och dödat henne på plats innan han rymde. Det 60-åriga offret ådrog sig två dödliga skottskador: en i pannan och den andra på näsryggen.

Nu till vår uppdatering:

Beväpnade mannen överlämnade sig själv till Phan Thong-polisstationen med en 9 mm pistol som han använde för att mörda sin svärmor, Mrs. Kanungnit Thamphichai, framför en nudelrestaurang i Phan Thong-distriktet i Chonburi den 19 februari.

Den misstänktes identitet avslöjades av polisen som den 43-årige Narawit Tumthong. Han påstod att han sköt offret för att han var arg efter att offret kallat honom en "hallick". Mannen vägrade att återskapa ett brott på grund av rädsla för en offentlig lynchning.

Narawit anklagades för uppsåtligt mord, otillåten innehav av ett skjutvapen och att bära en pistol till allmänheten utan tillstånd.

Den misstänktes fru och dotter till det avlidna offret vägrade prata med pressen när hon skurade blodfläckarna från sin nudelrestaurang.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.