Två personer skadades i motorcykel-pickup-kollision i Sri Racha

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

Två thailändare skadades när deras motorcykel körde bak i en pickup på Sukhumvit Road. Motorcykeln, tillsammans med dess förare och förare störtade ner i ett bevattningsdike vid vägen.

Sri Rachas räddningstjänst rusade till en olycksplats nära en bensinstation i Sri Racha-distriktet, Chonburi för att hjälpa två trafikoffer igår, den 23 februari. Räddningsmännen hittade en grå GPX-motorcykel och två thailändska offer som låg i ett torrt bevattningsdike.

De två thailändarna (en man och en kvinna) vägrade uppge sina namn trots att de led skador. Mannens ringfinger skadades svårt medan kvinnan fick ett brutet höger ben.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Räddningsmännen gav offren första hjälpen och transporterade dem till ett närliggande sjukhus.

På platsen hittades också en svart Ford Ranger parkerad på vägen. Föraren, Amnat Kuljang, 47, berättade för lokala medier att han var på väg till Mueang Chonburi från Pattaya. Han öppnade en blinkers för att komma in på en bensinstation och märkte att en motorcykel i hög hastighet sprang på honom bakifrån.

Herr Amnat hävdade att han redan hade försökt undvika motorcykeln genom att svänga höger, men motorcykeln kunde inte bromsa och backade honom innan den föll i ett dike.

Offren får läkarvård på sjukhus. Polisen undersöker händelseplatsen och granskar CCTV-bilder för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.