Centara Grand Mirage Pattaya stödjer välgörenhet till Pattaya Redemptorist School for the Blind

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya ledd av Wayne Duberly (4:e höger), Områdeschef tillsammans med Kanin Tangtermpong (4:e vänster), Fastighetsskötare presentera kontrollen av 21,653 XNUMX THB till Chid Suknu (Centrum), Direktör för Pattaya Redemptorist School for the Blind för pengar som skänkts av hotellets gäster för att visa sitt stöd för barnen.

Samlingen skapades som en del av julgransbelysningsceremonin och resortens 13-årsjubileum. Donationer till välgörenhet kommer från att ta ett foto med tomten, försäljning av prydnader för att dekorera granen och målning av juldessert.

Fler bilder: bit.ly/3libv9m

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/