Brand rapporterad vid Pattayas "Secret" Beach, invånare misstänker mordbrand

Pattaya —

En brand rapporterades denna vecka i ett av Pattayas okänd strandområden. Invånarna misstänkte att det kan ha rört sig om mordbrand.

Stranden ligger i Soi Naklua 18. Den används främst för förvaring av fiskeredskap, bord och stolar som tillhör fiskare som gick ut på havet och kom tillbaka för att sälja sina fångster i området, säger invånarna till The Pattaya News.

Branden utbröt mellan klockan 3-4 på natten måndagen den 27 februari. Det hade bränt upp en del fiskeredskap och arbetsutrustning från fiskarna.

Den 41-årige fiskaren Teeraphat Iampinyo berättade för Pattaya News att branden startade vid lagringsområdet för fiskenäten. Han sa att branden definitivt var en mordbrand eftersom två oidentifierade personer hade setts gå runt i området innan händelsen inträffade.

– Det har aldrig inträffat någon brand här. Vi hade mycket tur att brandkåren reagerade snabbt på branden och kunde släcka den innan någon större skada skedde, säger Teeraphat.

Ingen skadades i branden. Den lokala fiskaren tillade att han är i trubbel eftersom han nu inte har någon utrustning för att fortsätta försörja sig eftersom det mesta har förstörts i branden. Den totala skadan var över 300,000 XNUMX baht, enligt honom.

Polisen i Pattaya undersöker orsaken till branden.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.