Från redaktören: Vår kontaktinformation har uppdaterats

Hej TPN-medieläsare,

Jag ville ta en kort stund för att informera våra uppskattade läsare att vi har uppdaterat vår kontaktinformation på alla våra plattformar.

Du hittar vår huvudkontaktsida här, även om det kan ändras något beroende på var du läser oss, vare sig det är vårt thailändska språk, Phuket, Pattaya eller nationella nyheter.

När vi började 2017 trodde vi aldrig att vi skulle växa till den nivå vi har nu och vi tackar uppriktigt alla våra läsare för att de var med oss ​​på denna resa. Vi var bara en enda sida på sociala medier och en Gmail-adress i början, men vår storlek och tillväxt har nu tagit oss till den nivå att vår tidigare Gmail-adress håller på att tas bort.

Som ett resultat kommer våra huvudsakliga e-postadresser nu att återspegla våra domäner, som Editor@ThePattayaNews.com eller Sales@ThePhuketExpress.com. Fullständig information finns på kontaktsidorna för varje webbplats.

Vi kommer att fortsätta att övervaka Gmail-adressen tills vidare men ber våra läsare, annonsörer, sponsorer och kunder att vänligen uppdatera sina kontaktuppgifter för oss i framtiden.

Tack för ert stöd.

Adam Judd, delägare, TPN Media, februari 2023

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/