Amerikansk soldat ska ha halka in i badrummet och dö under militärövningen Cobra Gold i Thailand

FOTO: Cobra Gold Thailand / การฝึกร่วม-ผสม คอบร้าโกลด์

Nationellt —

En amerikansk soldat som deltog i det årliga Cobra Gold-krigsspelet i Thailand ska ha slagit huvudet efter att ha halkat in i ett badrum och dog.

Thailändska medier rapporterade att en oidentifierad amerikansk soldat hittades död i ett badrum i 31:a infanteriregementet i Lop Buri-provinsen runt 9:40 på tisdagen den 28 februari.

Myndigheterna rusade till armélägret för att hitta den avlidne soldaten liggande i en blodpöl inne i badrummet. Enligt en preliminär kontroll fick soldaten ett sår på huvudet. Offret tros ha halkat och slagit huvudet i marken när han badade, rapporterade thailändska medier. Den exakta dödsorsaken väntar dock fortfarande på att bli bekräftad av obduktionsteamet.

Den fallne soldaten är en av de 6,000 XNUMX amerikanska soldater som övar i det pågående Cobra Gold 2023. Den massiva årliga militärövningen kommer att pågå till den 10 mars.

Namnet på den stupade soldaten gavs inte av myndigheterna.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.