TukTuk taxichaufför attackerar utländsk turist nära Khao San Road

Bangkok -

En TukTuk-taxichaufför attackerade en utländsk turist nära Khao San Road efter en trafikolycka.

Ett videoklipp av incidenten lades ut på Facebooksidan "Social Hunter Reborn v3" denna vecka.

Chana Songkrams polischef överste Sanong Sangmanee berättade för TPN-media att händelsen var på lördagen (25 februari)th) nära Khao San Road. Det inträffade en trafikolycka mellan TukTuk-taxi och en taxibil.

TukTuk-taxichauffören vägrade ta ansvar efter att den kvinnliga taxibilschauffören sa att han kraschade in i hennes taxi och var fel.

De startade ett verbalt argument om vem som orsakade olyckan innan en oidentifierad manlig utländsk turist ingrep och sa att han såg TukTuk-föraren krascha in i kvinnan och orsaka olyckan. TukTuk-föraren attackerade sedan den utländska turisten fysiskt och slog honom tre gånger. Under tiden höll sig turisten mestadels lugn och attackerade inte tillbaka.

Bangkokpolisen försöker kontakta de tre inblandade personerna för vidare utredning.

Pubstudsare i Bangkok har fått sparken efter en viral videoinspelning som verkade visa utsmidarna handfalla och slå en utländsk manlig kund i ansiktet på grund av ett trivialt missförstånd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.