UPPDATERING: En misstänkt för mordbrand som enligt uppgift satte eld på Pattaya Secret Beach arresterad

Pattaya —

En misstänkt för mordbrand från Kambodja som enligt uppgift brände fiskares fiskeredskap förvarade vid Pattaya Secret Beach greps i går av Pattayapolisen.

Först vår tidigare historia:

En brand rapporterades denna vecka i ett av Pattayas okänd strandområden. Invånarna misstänkte att det kan ha rört sig om mordbrand.

Nu till vår uppdatering:

En utredning av polisen efter en misstänkt mordbrand på en strand i Pattayas Soi Naklua 18 ledde till gripandet av en kambodjansk man endast identifierad som Mr. Ra, 30, den 1 mars.

Enligt Pol. Överstelöjtnant Thananon Atiphansi, en officer från Pattayas polisstation, den misstänkte var en vagabond. Han greps på ett provisoriskt skydd i skogen nära en incidentplats. Inledningsvis förnekade Ra fortfarande anklagelser om mordbrand, men överstelöjtnant Thananon berättade för The Pattaya News att han hade solida bevis mot sig.

Ett bevis inkluderade distinkta svarta stenar som hittades på olycksplatsen och inuti den misstänktes ryggsäck, sade polisen. Andra bevis var ett gascylinderhuvud och två tändare. Den kambodjanska vagabonden fångades också när han gick nära stranden på CCTV-kameror.

Den misstänkte mannen sitter häktad på polisstationen i väntan på rättsliga åtgärder.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.