Knytnäveslagsmål i Pattaya lämnar australiensisk turist med huvudskador

Pattaya —

En australisk man fick huvudskador efter att ha hamnat i ett knytnävsslagsmål, som påstås ha börjat på grund av ett missförstånd orsakat av ett kort "utbyte av blickar".

Den 52-årige australiensaren Troy Robert fick lördagen den 4 mars hjälp av Sawang Boriboon räddningsarbetare efter att han hamnat i ett knytnävsslagsmål med en oidentifierad thailändsk man på UB Me Bar and Restaurant i Soi Pattaya 7 i Nongprue sub- distriktet i Banglamung-distriktet.

Robert fick blödande och icke-livshotande huvudskador. Han fördes till ett närliggande sjukhus runt 1. Den thailändska angriparen i sitt 30:e till 20:e år, som vid presstillfället fortfarande inte kunde identifieras, flydde restaurangen efter att ha misshandlat den australiensiske mannen.

Enligt ett thailändskt ögonvittne, 44-åriga Lameat Mongkhon, hade den misstänkte och den skadade turisten utbytt några blickar innan de hamnade i ett knytnävsslagsmål. Robert ska ha gått fram mot den thailändska mannen och hamnat i en högljudd verbal oenighet och slutade med att han blev överfallen, berättade Lameat för The Pattaya News och tillade att alla på restaurangen redan hade försökt stoppa de två och bryta oenigheten men utan resultat.

Pattaya-polisen letar efter den thailändska misstänkte men uppgav också att de skulle granska CCTV för att fastställa exakt vad som hände bland motstridiga rapporter om vad som hade orsakat händelsen.

Robert bad restaurangägarna och personalen om ursäkt för händelsen.

Samtidigt intervjuade polisen i Pattaya Robert idag, den 4 mars. Utlänningen, 52 år, har bett polisen om ursäkt och erkänt att han var berusad och startade bråket. Pattaya-polisen bekräftade för The Pattaya News att mannen var berusad och troligen störde sin angripare. Den thailändska mannen kunde dock fortfarande tillkallas för eventuella rättsliga konsekvenser.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.