Skolchef kör bil i Pattaya träffar och dödar 56-årig hemlös man som korsar vägen

FOTO: Sida 3 Nyheter

Pattaya —

En skoldirektör krockade av misstag med sin sedan i en 56-årig man och dödade honom på plats klockan 7 i morse den 5 mars. Föraren hävdade att offret sprang framför sin bil.

Den tragiska olyckan utspelade sig på en väg som leder till Pattaya längst fram i Soi Banglamung 1 i Rong Po-distriktet i Banglamung-distriktet. Offret, endast identifierat som Mr. Wit, 56, hade krockats med en sedan när han korsade vägen och avled på grund av allvarliga huvud- och kroppsskador, enligt Sawang Boriboon räddningspersonal.

En vit Toyota Yaris sedan hittades parkerad cirka 20 meter från den avlidne mannen, med sprucken vindruta och skrynklig huva. Föraren, identifierad endast som Mr. Pichit, berättade för räddare att han är en skolchef i Laem Chabang-området. Han tog med sina vänner till Banglamung-distriktet.

Medan mannen körde rusade offret plötsligt framför sin bil från en trafikö enligt Pichit. Skolchefen hävdade att han inte kunde bromsa, så han kraschade frontalt mot offret.

Offrets kropp transporterades till ett lokalt sjukhus för religiösa riter. Myndigheterna rapporterade att offret var hemlöst och bodde på ett härbärge i Chonburi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.