Holi-festivalen i Pattaya blir stor med gratis inträde, god mat och kul för alla!

Pattaya —

Pattaya City, tillsammans med Thai Indian Pattaya Business Association (TIPBA) och Indian Community Pattaya Association (ICP) bjuder in alla att fira festivalen Holi i Pattaya vid korsningen Central Pattaya Beach Road från 12:7 till 11:XNUMX den XNUMX mars.

Holi, eller färgernas festival, är en viktig hinduisk festival som firar vårens ankomst, nya början och kärlek. Även om vissa familjer deltar i religiösa högtider, är Holi för många en tid att njuta av sig själva genom att dansa, sjunga och kasta färgat pulver och vatten på andra evenemangsdeltagare.

Tack vare flera sponsorers generositet kommer årets Holi-festival att vara kostnadsfri för alla deltagare.

Deltagarna kan njuta av en mängd utsökt mat och snacks, som kommer att tillhandahållas utan kostnad.

Dessutom kommer varje deltagare att få påsar med lösligt färgpulver, vilket gör att alla kan delta i de lekfulla färgkastningsaktiviteterna med andra helt utan extra kostnad.

Syftet med att vara värd för Holi-festivalen är att stimulera turismen och ge lokalbefolkningen och turister i Pattaya en chans att njuta av en livlig festival som firas inte bara av indier utan också av många nationaliteter oavsett trosuppfattning i större städer runt om i världen.

Återigen kommer Festival of Colors att hållas i korsningen Central Pattaya Beach Road från 12:7 till 11:XNUMX den XNUMX mars. Glöm inte att bära en gammal eller mindre favoritskjorta innan du beger dig till festivalen för det kommer att bli rörigt!

Läs mer om schemat här..

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.