Pattaya-kvinna tillgripen för att ha stulit turists motorcykel medan han kräktes vid sidan av vägen

Pattaya —

Pattaya-polisen grep en kvinna för att ha stulit en motorcykel från en manlig turist medan han kräktes vid sidan av vägen.

En utländsk turist av okänd nationalitet, Fiorenzo Cardinali, lämnade in en anmälan till Pattayas polisstation efter att hans Yamaha Grand Filano-motorcykel hade stulits. Mannen uppgav att han den 25 februari vid 6-tiden parkerade sin motorcykel vid vägkanten i Jomtien-området för att spy eftersom han mådde illa.

Men medan Cardinali kräktes, tog två personer, av vilka en senare identifierades av polisen som Sakorn Phumcharoen, 39, tillfället och körde av utlänningens motorcykel. Cardinali erkände att han lämnade sin nyckel i tändningen och lämnade senare in ett klagomål.

Tisdagen den 7 mars kunde Pattaya-polisen så småningom spåra upp Sakorn med hjälp av CCTV-inspelningar. Den thailändska kvinnan greps i sin bostadsrätt i området Thep Prasit i Pattaya. Cardinalis stulna motorcykel hittades med henne och hon erkände att ha stulit cykeln för personligt bruk.

Den misstänkte mannen genomgår rättsliga förfaranden medan polisen jagar hennes medbrottsling på flykt som ännu inte har identifierats.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.