Central Pattaya Shopping Mall kommer att vara värd för Gospel Music Festival i helgen

FOTO: Centrala Pattaya

Pattaya —

Köpcentret Central Pattaya kommer att stå värd för International Gospel Music Festival (IGMF): ett firande av musik som samlar thailändska och internationella artister som delar kärleken till fred och harmoni genom musik från 10 till 12 mars.

IGMF är en musikfestival som främjar enhet och mångfald genom att föra samman olika kulturer, nationaliteter och trosuppfattningar. Evenemanget kommer att innehålla en mängd olika artister, både lokala och internationella, som kommer att visa upp sina talanger och dela sin passion för musik.

Festivalen kommer att äga rum på Sunken Square i Central Pattaya Shopping Mall. Om du letar efter ett roligt och trevligt sätt att tillbringa din helg, se till att kolla in IGMF på Central Pattaya Shopping Mall från 10 till 12 mars.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.