Norsk turist hittades död med avskuren hals i Pattaya, vänner säger att han dog av självmord

Pattaya —

En norsk man hittades död med en skuren hals i en hotellsäng i Pattaya i natt, den 8 mars. Hans vänner pekade fingrar på självmord.

Den utländska mannen, 58 år, upptäcktes i ett hotellrum i Soi Bongkot 8 i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet klockan 10. Hans thailändska vän, Angkhana Roswan, 40, berättade för Pattaya-polisen som svar på händelsen att hennes norska vän inte svarade när hon knackade på hans dörr, så hon bad en hotellstädare att öppna dörren för henne med en reservnyckel.

När de två väl kom in i rummet blev de chockade när de upptäckte offret liggande i en blodpöl på en säng. De kontaktade sedan myndigheterna. Polisen sa att turisten fick ett svårt sår i halsen. En 15 cm lång kniv hittades bredvid offrets högra hand. Inga tecken på kamp, ​​slagsmål eller inbrott i rummet hittades på olycksplatsen, enligt polisen.

Angkhana berättade för poliserna att mannen ofta pratade om att ta sitt liv, men hon hade aldrig förväntat sig att han faktiskt skulle göra det.

Polisen rapporterade att efter att ha undersökt byggnadens CCTV-filmer fann de inga bevis på misstänkt aktivitet eller personer. Filmen visade att den avlidne gick tillbaka till sitt rum ensam vid 3-tiden dagen innan han hittades död. Han hade bott på hotellet sedan den 17 januari.

Enligt några av den avlidnes vänner som pratade med polisen hade offret nyligen gjort slut med sin thailändska flickvän och blivit tillbakadragen. Hans oidentifierade vänner uppgav också att offret hade uttryckt självmordstankar vid flera tillfällen.

Till en början trodde polisen i Pattaya att offret kunde ha skurit sin egen hals. Mannens kropp överfördes till Rättsmedicinska institutet för att bekräfta hans dödsorsak.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.