Två burmesiska arbetare som åker motorcykel i Sri Racha dör i kollision med en lastbil

Sri Racha —

En burmesisk man och kvinna hade krossats till döds när deras motorcykel blev påkörd av en lastbil på Sri Rachas Sukhaphiban 8 Road.

Trafikolyckan med två burmesiska arbetare vid namn Maung Min Nay, 29, och Naeng Ong Son, 31, rapporterades till Nongkham-polisen klockan 5 onsdagen den 30 mars. Maung och Naeng åkte motorcykel på en tvåfilig väg i Bueng-distriktet i Sri Racha-distriktet, när deras fordon träffades av en lastbil, enligt CCTV-filmer.

Lokala räddningspersonal rusade till olycksplatsen efter att ha kontaktats och hittade de burmesiska arbetarna under allvarliga förhållanden. De båda hade krossats i huvudet av lastbilen och avled tragiskt. Offrens röda Honda Wave-motorcykel upptäcktes i närheten.

Lastbilen ansvarig för offrens död fanns på plats på olycksplatsen. Enligt den 28-årige thailändska föraren, Mr Peerasak Pollamueng, såg han offren åka framför sig och tutade på hornen för att signalera att han skulle köra om dem. När han passerade dem hävdade Peerasak att en plötslig vindpust fick offrens motorcykel att svänga under hans lastbil, vilket ledde till dödsolyckan.

"Jag körde inte i hög hastighet och jag tyckte uppriktigt synd om dem", sa Peerasak.

Offrens kroppar transporterades till ett närliggande sjukhus för att vänta på deras anhöriga och familjer. Polisen undersöker lastbilschaufförens påstående.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.