Ett annat trafikhindrande vägarbete tröttar ut Pattayas invånare på tredje vägen

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Pattaya City spärrar delvis av ännu en väg för att åtgärda ett dräneringsproblem som just hade åtgärdats.

Lokala medier rapporterade att lokalbefolkningen i Pattaya som bor på Pattaya Third Road nära restaurangen Moom Aroi klagar på början av ett nytt vägarbete för att installera ett dräneringssystem och några stora underjordiska pumpar.

Thailändsk media sa att projektet tar upp två körfält eller cirka 50 meter från Pattaya Third Road, vilket resulterar i resesvårigheter även om just denna plats, enligt media, tidigare hade genomgått ett dräneringsprojekt för flera månader sedan, vilket var tänkt. ska färdigställas redan enligt stadens kungörelse.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Anledningen till att arbetet återupptogs, enligt lokala medier, var att dräneringsskydden inte passade ordentligt med vägytan, så närhelst fordon passerade över dem skapade det ett högt metall klingande ljud som ekade i hela det omgivande området. Detta fick Pattaya City att beställa ytterligare ett vägarbete för att lösa det nya problemet.

Det exakta slutdatumet finns inte i rapporten, noterar The Pattaya News.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.