Njut av äkta japanska sötsaker och glass från Chateraise på Japan Festival i centrala Sriracha!

Chateraise, ett av Japans ledande godismärken, kommer att visa upp sina läckra sötsaker och glass i Tasty-montern under det kommande eventet "Japan Festival Volume 1" i Central Sriracha på eftermiddagarna den 18:e och 19:e mars 2023.

Markera dina kalendrar för den 18:e och 19:e mars 2023, eftersom den mycket efterlängtade "Japan Festival Vol1" kommer till Central Festival Sriracha!

"Chateraise" är ett känt godismärke från Japan och de tar med sig sina läckra godsaker och glass till centrala Sriracha för "Japan Festival Vol1" den 18:e och 19:e mars 2023.

I Chonburi kan du bara hitta "Chateraise" på Tasty Minimart & Café Grill, and Bar. Deras godis, kakor och glass är alla gjorda i Japan med rent vatten och förstklassiga ingredienser som fina ägg och mjölk.

Vatten: https://fb.watch/98tZrfPhK-/
Mjölk: https://fb.watch/98uESPNMvk/
Ägg: https://fb.watch/98uLXzL0j4/

Under evenemangets dagar kommer dessa läckra glassar nedan att finnas tillgängliga i Tastys monter:

Kom och njut av de härliga sötsakerna och glassen från "Chateraise" på Japan Festival i Central Sriracha den 18:e och 19:e mars. Missa inte chansen att unna dig dessa läckra godsaker!

Centrala Srirachas läge

Tastys monter kommer att finnas i evenemangsutrymmet på 2:a våningen i Centrala Sriracha. Montern kommer att vara öppen på eftermiddagen under festivalens båda dagar.

Dessutom kan du nu hitta Chateraises godis och glass på Tasty Minimart i Pattaya!

Tasty Minimart är öppen från 8:8 till 9:7 för minimart och från 30:XNUMX till XNUMX:XNUMX för caféet. Observera att caféet är stängt varje måndag.

Om butiken:

Tasty Minimart ligger nära Bali Hai-piren och rutten uppför Pratumnak Hill, och är en dold pärla i Pattaya, med en mini-marknad, grill, bar och café i ett. Denna underbara plats ligger inbäddad framför Unixx-lägenheten och ägs och drivs av Pattaya Japanese Association (PJA), — en nära vän och företagsannonsör med The Pattaya News.

Lokalen är öppen för alla besökare, oavsett om du bor i Unixx eller inte. Gratis parkering finns nära butiken, vilket gör den lättillgänglig. Missa inte detta fantastiska fynd i Pattaya!

Plats för Tasty Minimart

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.