Sedan föraren missar grönt ljus för rött ljus i Pattaya innan han kolliderar med en annan sedan

Pattaya —

En sedan körde mot rött ljus och kraschade in i ett annat fordon, vilket fick den att ramla in i en skyltstolpe. Föraren klarade sig oskadd och hävdade att hon hade misstat grönt ljus med rött ljus.

Sawang Boriboon räddningspersonal rusade till en trafikolycksplats i korsningen i centrala Pattaya runt 3 i morse den 10 mars. De hittade två sedaner, vita och brons Honda Civics, en fallen motorcykel, och bildelar utspridda på vägen.

Den vita bilen fick stora skador på höger sida. Den hade också kraschat och vält en skyltstolpe vid sidan av vägen. Räddningsmännen berättade för The Pattaya News att tre personer hade skadats av olyckan, inklusive en vit sedanförare och en motorcykelförare.

Sedanföraren i brons, Sirikanya Kraipimai, 34, erkände att hon körde in i en vit sedan och fick den att krascha in i en stolpe och motorcykel. Den thailändska kvinnan, som var oskadd, sa att hon hade misstat ett grönt ljus med ett rött ljus.

Kvinnan fördes till Pattayas polisstation för att ställas inför eventuella trafikanklagelser. De två offren återhämtar sig på ett sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.