Ta hand om barnen i Thailand till mars för att säga NEJ till våld mot kvinnor denna söndag i Pattaya

Pattaya, Thailand-

Den kommande söndagen, den 12 mars, Ta hand om barnen anordnar en promenad för att säga nej till våld mot kvinnor. De träffas på det tidigare Thai Airways kontor (början av Beach Road) kl. 9.30. Promenaden på strandvägens trottoar kommer att avslutas så snart de når Central Pattaya Road (Klang). Alla är inbjudna. En vit t-shirt rekommenderas.

Tack,

Ta hand om barnen!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/