Pattayas borgmästare besöker Berlin för att delta i evenemanget "Upptäck Thailand, resa till lycka".

FOTO: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches besökte nyligen Berlin i Tyskland för att gemensamt öppna evenemanget Discover Thailand, Journey to Happiness i hopp om att locka fler tyska turister till Pattaya.

I borgmästarens personliga facebook inlägget, avslöjade Poramase att han nyligen hade rest till varuhuset KaDeWe i Berlin för att öppna evenemanget Discover Thailand tillsammans med andra thailändska tjänstemän, inklusive Yuthasak Supasorn, guvernör för Thailands turistmyndighet (TAT).

Turismstimulansutställningen, som pågick från 9 till 11 mars, hölls i samarbete mellan TAT och Central Group med en kampanj "Besök Thailand År 2023: Fantastiska nya kapitel.” Evenemanget syftar till att locka högutgifterna tyska turister och andra europeiska besökare att komma till Thailand och Pattaya för att öka turismen.

FOTO: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

Poramase agerade under mässan som en reseguide och ledde deltagarna till flera bås som visade upp höjdpunkterna i Pattaya. I Facebook-inlägget avslöjade han att evenemanget fick entusiastiska svar och positiv feedback från många utlänningar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.