En person död, en allvarligt skadad efter olycka med tre fordon i Pattaya

Pattaya –

En person dog medan en annan person har fått flera allvarliga skador efter att en sedan kolliderade med två motorcyklar i Pattaya-området.

Pattayas polis underrättades om olyckan på lördagskvällen (11 marsth) klockan 11:50 i Soi Wat Boon Kanjanaram i Nongprue.

Räddningspersonal och Pattaya News kom till platsen för att hitta en skadad sedan och två skadade motorcyklar på vägen. Sedanföraren Mr. Nawaphon Kongkajorn, 27, var på platsen oskadad och väntade på polisen. Närliggande räddningsarbetare hittade kroppen av Makawan Puminthong, 19.

En annan motorcykelförare, Manop Nooieam, 44, fick allvarliga skador. Han fördes till ett lokalt sjukhus.

Nawaphon berättade för polisen i Pattaya att en motorcykel i motsatt körfält omedelbart kraschade in i hennes sedan. Föraren flög upp i luften innan han landade på sin sedan, vilket fick henne att krascha in i en annan motorcykel.

Det var inte omedelbart klart vilken motorcykelförare, Manop eller Makawan, som hade varit den första motorcykeln som kraschade in i Nawaphon.

Polisen i Pattaya City kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att hitta den exakta orsaken till olyckan och tidslinjen för händelserna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.