Thailändsk kvinna räddad efter att ha blivit påstådd attackerad och fängslad av sin koreanska pojkvän i Pattaya

Pattaya –

En thailändsk kvinna har räddats efter att hon påstås ha blivit attackerad och frihetsberövad av sin koreanska pojkvän i Pattaya.

Banglamung-polisen underrättades om händelsen klockan 5 på söndagen (00 marsth) på en bostadsrätt i Naklua.

Polis, räddningsteam och Pattaya News anlände till bostadsrätten kort efter samtal från en vän till offret. SEUNG HAK CHEON, 40, en koreansk medborgare, och hans thailändska flickvän Ms. A., (namn undanhållits på grund av att de var ett misstänkt offer för påstått våld i hemmet) 27, var inne i rummet. Cheon vägrade att öppna dörren för polis eller räddningsarbetare. Rumsägaren kontaktades innan räddningsteam fick tillstånd att bryta ner dörren.

En oidentifierad vän till A. som ringde polisen sa att hon inte kunde kontakta sin vän på fyra dagar. Idag, den 12 mars, svarade A sin vän på en LINE-chatt att hon hölls fängslad och attackerad och behövde hjälp. Hennes koreanska pojkvän hade hotat att attackera henne igen efter att ha slagit henne tidigare, enligt meddelandet. En flygräddningsbädd förbereddes på marken eftersom räddningsteamen var rädda för att Apinya skulle kastas ner från rummet.

Räddningsteam bröt ner dörren och A hittades skadad inuti. En del droger och drogtillbehör hittades också inne i rummet, enligt Banglamung-polisen. Hon och hennes koreanska pojkvän fördes till Banglamungs polisstation för att lämna in ytterligare anmälningar och för att förbereda sig på flera anklagelser mot Cheon, som inte svarade på några frågor på platsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.