Pattaya-kvinna attackerad av svartsjuk pojkvän beväpnad med pistol på Pattaya Beach

Pattaya —

En thailändsk kvinna har blivit attackerad av sin vapenbeväpnade pojkvän på Pattaya Beach tidigt i morse. Den misstänkte ska ha försökt öppna eld mot människor men lyckligtvis skadade ingen någon eftersom hans vapen satt fast.

Offret, 20-åriga Ms. Pornchalita Prakaisri, drabbades av en rivsår i pannan, en fraktur på näsan och ett brutet finger på höger hand. Hon fick hjälp av Sawang Boriboon-räddare och Pattaya-polisen klockan 4 på morgonen den 13 mars efter att hon attackerades av sin oidentifierade pojkvän, berättade Pornchalitas vänner för The Pattaya News.

Offret transporterades från Pattaya Beach till ett närliggande sjukhus för läkarvård. Hennes vänner, som bad att inte avslöja sin identitet, uppgav att Pornchalita och de hängde på stranden när de blev kontaktade av offrets pojkvän och 4-5 andra män.

Pojkvännen ska ha hotat kvinnans vänner att inte ingripa innan han drog fram sin pistol och slog sin flickvän i ansiktet med pistolen. När Pornchalitas vänner sedan försökte stoppa våldet, ska den pistolbeväpnade mannen ha försökt skjuta på dem men lyckligtvis satt pistolen fast.

Den frustrerade pojkvännen och hans kohorter flydde sedan på sina motorcyklar, men innan de lämnade platsen lyckades de skjuta en kula mot himlen, rapporterade offrets vänner.

Enligt Pornchalitas uttalande hade hon och den misstänkte varit engagerade i ett långvarigt bråk och levt separat. Den misstänkte mötte henne av en slump på stranden och försökte återuppta bråket innan han blev arg och till slut skadade henne.

Händelsen orsakade panik bland både utländska och thailändska strandbesökare eftersom området fortfarande var trångt vid tidpunkten för skottlossningen och det faktum att polisstationen låg i närheten.

Pattaya-polisen samlade in en kula vid olycksplatsen som bevis och granskar CCTV-bilder för att fånga den skyldige, som de inte omedelbart identifierade med hänvisning till en pågående utredning.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.