Walking Street-företagare och stadstjänstemän håller ett stort möte om olika frågor

Pattaya, Thailand-

Ett möte hölls på Walking Street i kväll den 14 mars 2023 mellan Pattayas polis, stadshustjänstemän och företagare.

Staden planerar att minska antalet motorcykeltaxiförare på själva gatan och flytta dem till närliggande områden, med hänvisning till klagomål på att alltför många fortfarande kör i fotgängarområden.

Sopbilar kommer också att hämta sopor varje kväll klockan 3 och samarbete förväntas med företagare.

Ytterligare ämnen var klagomål om aggressiva gatuförsäljare som marknadsför vissa shower genom flygblad till turister, för många personalmotorcyklar parkerade på närliggande gränder och allmän rökning, även om omedelbara lösningar inte gavs för något av problemen.

Den pågående diskussionen kring att byta skyltar på gatan för att göra dem mindre och platta mot byggnaders väggar togs inte upp vid detta möte. Staden har försökt lösa många mindre problem nyligen på Walking Street eftersom antalet turister som återvänder till området fortsätter.

Pattaya City tjänstemän var särskilt oroade över att få alla mindre problem lösta innan stora turnégrupper av kineser återvänder, som redan har börjat återvända i mindre antal.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/