Burmesisk bensinstationsarbetare i Chonburi högg med kniv för att ha orsakat olägenhet när han var berusad

Chonburi —

En oidentifierad misstänkt misshandlade en burmesisk bensinstationsarbetare och förde in honom på ett sjukhus i går morse, den 13 mars. De skadade arbetarnas kollegor sa att den skyldige kan ha blivit irriterad på offret för att ha orsakat olägenhet när han var berusad.

Sawang Boriboons räddningsarbetare och Mueang-polisen rusade till en bensinstation i Chonburis Mueang-distrikt efter att de larmades om en allvarlig fysisk misshandel runt klockan 7. De hittade en bensinstationsarbetare av burmesisk nationalitet, Myaung Paing, liggande i en blodpöl vid bensinpumpen.

Myaung av okänd ålder fick en gapande fläck på höger ben och var i allvarligt tillstånd. Räddningsmännen försökte stoppa blodet innan de skyndade med den burmesiske mannen till Chonburisjukhuset.

Enligt mannens kollegor som pratade med polisen hade Myaung blivit skuren i benet av en oidentifierad misstänkt för knivbeväpning. Hans medarbetare sa att offret ofta orsakade en olägenhet efter att ha druckit för mycket och kan ha gjort någon arg.

Polisen granskar CCTV-kameror på bensinstationen för att spåra den irriterade misstänkte.

Det var oklart varför den anställde uppenbarligen var berusad på sin arbetsplats, uppger TPN media.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.