Fastigheter: Exklusiv och sällsynt strandfastighet på den underbara ön Koh Lanta i Krabi-provinsen

Exklusiv och sällsynt strandfastighet på den underbara ön Koh Lanta (Noi) i Krabi-provinsen. Själva tomten vid stranden är ca. 3.8 Rai eller 6,720 52 kvm och är rektangulär. Markens strandnära gräns är ca. XNUMXm lång.

52.5 miljoner baht marknadsvärde, tillgängligt med en stor rabatt på 44 miljoner baht. Västerländsk utsikt, se solen gå ner direkt över de berömda Phi Phi-öarna. Chanote lagfart Freehold. Köp det thailändska företagets ägande med endast en 51% thailändsk aktieägare och en enkel pappersöverföring.

Endast för seriöst intresserade köpare, kontakta The Pattaya News direkt på Editor@ThePattayaNews.com som kommer att koppla intresserade kunder med säljaren med din förfrågan. Se YouTubes drönarvideo i kommentarerna för mer. Sponsrad.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/