Folkhälsominister utsedd till tillförordnad transportminister

FOTO: พรรคภูมิใจไทย

Nationellt —

Folkhälsominister Anutin Charnvirakul har utsetts till tillförordnad transportminister i stället för Saksayam Chidchob som stängdes av från tjänsten i väntan på ett domstolsbeslut.

Den thailändska regeringen godkände utnämningen tisdagen den 14 mars, som trädde i kraft omedelbart i linje med artikel 42 i lagen om offentlig förvaltning, enligt regeringens talesman Trisulee Traisoranakul.

Saksayam hade beordrats av författningsdomstolen att tillfälligt sluta utföra sina ministeruppgifter i avvaktan på ett beslut om hans påstådda döljande av aktier i ett byggföretag som han påstås ha belönat med flera statliga byggkontrakt.

Ministern har hittills förnekat alla anklagelser.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.