Pattaya förbereder sig för vindsurf- och SUP-tävling från 16 till 26 mars

FOTO: SUP Pattaya Championship 2023

Pattaya —

Pattaya förbereder sig för en spännande kamp med vindsurfing och stand-up paddleboarding (SUP) i Jomtien från 16 till 26 mars för att stärka ekonomin och främja turism.

Ett fullmäktigemöte hölls igår, den 14 mars, som förberedelse för den kommande högenergitävlingen. Pattayas biträdande borgmästare Krishna Boonsawat, som ledde mötet, diskuterade flera frågor med arrangörerna, polisen och stadens avdelningar.

Ställföreträdaren betonade idrottarnas säkerhet och bekvämligheten för de inblandade under hela evenemanget.

Tävlingen är uppdelad i två kategorier: vindsurfing från 16 till 19 mars och SUP från 25 till 26 mars, totalt 6 dagar nära Jomtien Beach Sports Service Center. Det är över 300 idrottare från hela landet på plats.

Krishna sa att tävlingen inte bara främjar en hälsosam livsstil och ger en möjlighet för idrottare att bli framtida nationella idrottare, den främjar också bilden av Pattaya som en sportstad och hjälper till att öka turismen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.