Ung kvinna störtar ihjäl från lägenhet i Pattaya, orsaken förblir mystisk

Pattaya —

En thailändsk kvinna störtade till sin död från sjunde våningen i hennes bostadsrätt i Pattaya. Polisen försöker reda ut mysteriet kring de flera konstiga tecken som kvinnan hade visat innan hennes dödliga språng.

Störningen av en thailändsk kvinna, 27-åriga Ms. R (alias), rapporterades till Pattaya Police klockan 4:20 idag, onsdagen den 15 mars. Polisen och Sawang Boriboon räddningspersonal rusade till olycksplatsen vid en bostadsrätt i Soi Thappaya 4 i Banglamung-distriktet i Pattaya efter att ha blivit underrättade av offrets syster, 24-åriga Janjira.

När myndigheterna anlände var fru R redan avliden. Hon hade inga kläder på sig och fick allvarliga brutna lemmar och betydande blodförlust. Tjänstemännen spärrade av området och transporterade snabbt offrets kropp till ett sjukhus för en granskning av dödsorsaken. Janjira, som tjänstemännen beskrev som chockad, var på platsen och ledde tjänstemännen till hennes rum varifrån hennes äldre syster hade hoppat.

Inne i rummet på sjunde våningen hittade polisen en avföringsfläck på golvet och offrets kläder inne i badrummet. Janjira sa att hennes syster arbetade på en restaurang i Pattaya och när hon kom hem efter att ha druckit sa hon att hon inte mådde bra och bad om varmt vatten att dricka. Innan hon gick till badrummet upplevde R symtom på förstoppning innan hon gick in i badrummet, enligt sin syster.

Medan Janjira och hennes pojkvän chattade utanför badrummet sa Janjira att hennes syster plötsligt sprang ut ur badrummet, bara iklädd en handduk. Hon rusade sedan ut på balkongen, hoppade av och föll ihjäl inför Janjira och hennes pojkvän. Hennes syster berättade för polisen att hon försökte ta tag i R men inte kunde ta sig fram. Janrira kände inte till motivet till sin systers mystiska handling.

Pattayas polis och det kriminaltekniska teamet undersöker offrets rum. Hennes yngre syster förhörs för att ta reda på offrets motiv.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.