AFC Beach Soccer Asian Cup 2023 börjar, Thailand förlorar mot Saudiarabien 2-3

Pattaya, Thailand-

Den första dagen av AFC Beach Soccer Asian Cup 2023 startade ikväll från Jomtien Beach nära Soi 12 och såg ett antal matcher där de mest efterlängtade var Thailand VS. Saudiarabien.

Tyvärr, trots en övergripande solid prestation och en spelare som åsidosattes av skada och togs ut via bår, förlorade Thailand mot Saudiarabien med 2-3 i en fartfylld och spännande match.

Den skräniga hemmapubliken låg rejält bakom Thailand och en speciell sektion kom med trummor, bloss, jätteflaggor och mer och även efter Thailands förlust serenade laget med sång och uppmuntran inför nästa match.

Den matchen kommer att vara mot Afghanistan klockan 830 lördagen den 18 mars. Inträdet är gratis men antalet platser är begränsat. Det totala aviserade antalet i publiken i kväll var 1,689 XNUMX personer.

För mer om detta Cup och spelschema, klicka här.

De tre bästa lagen går vidare till FIFA World Beach Soccer Cup. Japan är starkt favoriserat att vinna och är det land med flest tidigare segrar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/