Nongprue kommun kommer att stå värd för Cyclecross & Motocross 2023 den 19 mars

Pattaya —

Nongprues kommun förbereder sig för att vara värd för evenemanget Nongprue Cyclecross & Motocross 2023 den 19 mars. Evenemanget kommer att äga rum nära Mabprachan Reservoir och lovar att bli en spännande upplevelse för både ryttare och åskådare.

Tävlingen syftar till att främja utvecklingen av lokala motorsportidrottare till nationell nivå och ge en möjlighet för lokala idrottare att visa upp sina färdigheter.

Nongprues kommun har aktivt investerat i den infrastruktur och säkerhetsåtgärder som är nödvändiga för att vara värd för ett sådant evenemang för loppet och hade fått enorm uppmärksamhet från hastighetsälskare från hela landet förra året.

Nongprue Cyclecross & Motocross 2023 kommer att sträcka sig från 9:6 till 19:XNUMX den XNUMX mars. Arrangörerna lovar att det kommer att bli en spännande upplevelse för alla.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.