Livlig EEG-festival i tre provinser kommer till Pattaya denna månad

Pattaya —

En lekfull EEC Colorful-festival pågår i Pattaya från 30 mars till 2 april i ett försök att stimulera turismen i de tre broderprovinserna Rayong, Chonburi och Chachoengsao.

EEC Colorful äger rum på Pattaya Beach och är en festival med olika aktiviteter, som souvenirshopping, pjäser och livemusik. Evenemanget är uppdelat i tre zoner, inklusive Sunset Market, Cheerful Zone och Colorful Stage on The Beach, som sträcker sig ut nästan hela Pattaya Beach.

Festivalen sträcker sig över totalt fyra dagar från 30 mars till 2 april. Pattaya City-tjänstemän träffades redan igår, den 15 mars, för att diskutera säkerhetsåtgärder och sätt att minimera påverkan på trafiken.

Dekorationer som används i evenemanget kommer att visa upp de lokala identiteterna i Rayong, Chonburi och Chachoengsao i en "tropisk popkonst"-stil, med ljusa och glada färger. Det är som att resa till varje provins och uppleva alla smaker och känslor, konstaterade tjänstemännen. För Chonburi, Pattayas hem, kommer dekorationerna att vara under konceptet av den vackra badortsstaden som säkerligen kommer att fascinera alla deltagare.

EEC står för Eastern Economic Corridor, ett stort projekt för de östra provinserna för att driva turism och handel.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.