Royal Garden Plaza Pattaya kommer att anordna Pattaya Music Contest 2023 från 18 till 19 mars

FOTO: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya —

Pattaya City och Royal Garden Plaza Pattaya-gallerian är glada att bjuda in dig att gå med dem och titta på och stödja unga musiker vid "Pattaya Music Contest 2023".

Evenemanget kommer att äga rum från 18:e till 19:e mars 2023, på G-våningen, med ett totalt pris på över 60,000 XNUMX baht och en hederstrofé.

Publiken kommer att få möjlighet att bevittna begåvade gymnasiemusiker i åldrarna 13-19 från hela Chonburi-provinsen som tävlar mot varandra om att vinna det högsta priset. Du kan också förvänta dig att höra olika musikgenrer, från pop till rock, jazz till klassiskt och mer.

Vi ses där!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.