Skrotgården brinner i lågor i Pattaya

Pattaya —

En brand släckte en skrotgård i Pattaya klockan 10:30 idag, den 17 mars. Inga personskador rapporterades.

Pattayas brandmansenhet rusade till en olycksplats i Soi Ko Phai i Banglamung-distriktet i Pattaya efter att ha larmats om en brand som brann på en skrotgård mitt i en gränd. Röken kunde ses långt bort från platsen, enligt flera Pattaya-bor och nätanvändare.

Efter ankomsten satte brandmännen omedelbart igång och släckte branden på mindre än en timme. Ett stort antal skrot som plankor, plastpåsar, gamla vajrar och en sexhjuling förstördes. Pattaya News frågade Mr. Pornchai Khun-aim, 26, som är en arbetare på gården, och fick veta att en arbetare försökte gaskapa stål när en brand plötsligt bröt ut.

Lågorna spred sig snabbt, så arbetarna fick så småningom kontakta myndigheterna. Lyckligtvis rapporterades inga personskador.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.