Man attackerar och skadar två anställda i Pattaya närbutiker med kniv

Pattaya –

En man högg och skadade två anställda i en närbutik med en kniv nära Jomtien Beach.

Pattayas polis underrättades om händelsen på lördagsmorgonen (18 marsth) i en närbutik. Polisen och Pattaya News anlände till platsen för att hitta den misstänkte Nopanan Kamsit, 53, som hade skador i huvudet och blödde kraftigt.

De andra två skadade personerna, vars namn undanhölls, var butikspersonal som hade betydande halsskador från knivattacken som initierades av Nopanan. De skadade personalen fördes till ett lokalt sjukhus. Närbutiken fick också betydande skada av en kamp mellan personalen och Nopanan.

Nopanan, den misstänkte, efter att ha stoppats från sin brutala attack

En taximotorcykelförare och vittnet Jaras Wongsoonthorn, 55, berättade för Pattaya News, "barmhärtige samariter och jag såg personal attackerades inne i butiken av Nopanan, som verkade vara oprovocerade. Vi använde en träpinne för att träffa den misstänkte, vilket orsakade hans skador, och fångade och grep honom innan vi ringde polisen.”

Jaras Wongsoonthorn, 55, stoppade den misstänkte med den här stickan.

Pattayas polis berättade för Pattaya News att den misstänkte Nopanan fördes till ett sjukhus för behandling av sina sår under bevakning och skulle efter behandling föras till fängelse. Han talade i cirklar och verkade inte vara helt medveten eller medveten om situationen och kunde inte svara på några omedelbara frågor.

Polisen fortsätter sin utredning för att se vad som hände och för ytterligare rättsliga åtgärder.

Skador på butiken efter attacken

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.