Polisen i Nongprue slår till mot lokalt bostadsområde, hittar illegala droger och vapen

Banglamung –

En misstänkt har rymt medan två personer testade positivt med droger efter en razzia i ett bostadsområde i Banglamung där polisen hittade en pistol, kulor och illegala droger.

Polisen i Nongprue berättade för Pattaya News att de gjorde en razzia mot två hus i Nongprue på lördagen (18 mars). Räden följde på en anonym orolig medborgare som meddelade polisen att många tonåringar påstods ta droger i dessa hus.

Polis kom till området för att hitta två rymliga hus. De efterlyste den misstänkte som hette 'Mr. Tam', som den anonyme berörda medborgaren hade identifierat tidigare, innan en man kom ut från huset och flydde till fots. Polisen försökte fånga honom men den misstänkte kunde tyvärr fly.

Polisen i Nongprue förbereder sig för att göra en razzia mot de identifierade hemmen

Polisen hittade Jirawat Pangkam, 28, och Patra Rompoe, 31, i huset med en ospecificerad mängd kristallmetamfetamin, vapen och kulor. De båda testade positivt för droger. De berättade för polisen att husägaren var den person som rymde. De står åtalade för olagligt innehav av kategori 1-droger.

Polisen i Nongprue slår till mot de misstänktas hem

Nongpruepolisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den förrymde misstänkte, som tros vara Tam.

Polisen i Nongprue diskuterar razzian framför de misstänktes hem

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.