St. Patrick's Day Parade en gigantisk framgång i Pattaya

Pattaya, Thailand-

Tioårsjubileet av Pattaya St. Patrick's Day Parade var en jättesuccé för arrangörerna och de många som kom för att titta på evenemanget.

Den populära paraden, som anordnas av Irish Society of Pattaya med stöd från flera välgörenhetsorganisationer som Rotary Club of Pattaya, Father Ray Foundation, Hand to Hand Foundation, Mercy Pattaya och många fler var välbesökt och väl mottagen.

Evenemanget hade inte körts sedan 2019 på grund av covid-19 försiktighetsåtgärder och restriktioner som stängde paraden i tre år.

Men i år återvände paraden med revansch och de hundratals deltagarna var upprymda och glada på denna gynnsamma dag.

Om du missade paraden men vill se det i sin helhet har vi spelat in hela evenemanget här.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.