Pattaya-polisen tog påstådd indisk bedragare i Pattaya för att ha lurat amerikanska offer för tre miljarder baht

Pattaya —

En indisk man och hans thailändska fru har gripits av polisen i Pattaya idag för att ha lurat flera amerikanska offer för över tre miljarder baht.

Biträdande rikspolischef Pol. General Torsak Sukwimol, tillsammans med en kommandoenhet och officerare från Cyber ​​Crime Investigation Bureau (CCIB), genomförde en razzia mot ett hus i Pattayas Banglamung-distrikt idag, den 21 mars, klockan 10. Razzian föranleddes av ett meddelande från USA:s ambassad, som uppgav att bostaden användes som ett gömställe av bedragare.

Efter att ha genomsökt huset berättade general Torsak för The Pattaya News att han har arresterat en oidentifierad indisk medborgare i åldern 50-60 år och hans thailändska fru i åldern runt 40-50 år. De två har anklagats för att ha duperat flera amerikanska medborgare för över tre miljarder baht i totala skadestånd och hade flytt till Pattaya, enligt USA:s ambassad.

General Torsak sa att polisen beslagtog flera bilnycklar, bankkontoböcker, smartphones och vapen från de två misstänkta. En pressträff kommer att hållas klockan 10 i morgon, den 22 mars, för att ge ytterligare information om fallet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.