Pattaya-kvinna tillgripen vid poliskontroll för att ha bär på Crystal Meth- och Meth-piller

Pattaya —

Pattayapolisen fångade en thailändsk kvinna med 13 gram crystal meth och 19 meth-piller under en rutinkontrollpunkt tidigt idag, den 22 mars. 

Poliserna körde som vanligt en checkpoint på Pattaya Third Road klockan 02:30 idag när en kvinnlig motorcyklist körde in i kontrollzonen. Beväpnade med kroppskameror bad poliserna att få genomsöka den thailändska kvinnan och hennes gula Honda Click-motorcykel med Bangkok-skylt, och upptäckte illegala droger inklusive 13 gram kristallmeth och 19 meth-piller gömda i kvinnans midjepåse.

Kvinnan identifierades av polisen som Ms. Panada Saiklang, 38. Poliserna transporterade henne från kontrollstationen till Pattayas polisstation för att ställas inför narkotikaanklagelser. Panada erkände enligt uppgift att ha skaffat kristallmeten för 6,000 XNUMX baht och sa att metap-pillerna var "bonus" för hennes köp från återförsäljaren. Polisen i Pattaya jobbar enligt uppgift på att identifiera återförsäljaren.

Ögonblicket när drogerna hittades i den misstänktes ägo registrerades tydligt på kroppskameror, säger polisen till The Pattaya News. Kvinnan genomgår rättsliga förfaranden och är kvar i polisens förvar vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.