Två invånare i Pattaya drabbas av allvarliga skador i en motorcykelkollision

Pattaya —

Två invånare i Pattaya fördes i morse till ett lokalt sjukhus efter en kollision mellan deras fordon på en väg i södra Pattaya.

Klockan 03:30 den 23 mars hjälpte Sawang Boriboon räddningstjänst två oidentifierade trafikolycksoffer i södra Pattaya. De oidentifierade offren, en äldre man och en tonåring, fick båda allvarliga skador. Den gamle mannen som körde en svart Yamaha M-Slaz motorcykel fick på något sätt huvudet fast under en sedan. Tonåringen som körde en grå Honda Wave andades knappt när han låg i närheten på vägen.

De två fördes till närmaste sjukhus av bärgare. En sedanförare, Komkyou Sida, 34, berättade för The Pattaya News att han såg båda offren försöka köra om varandra. Deras motorcyklar kolliderade sedan plötsligt och kraschade in i fronten på hans bil. Gubben gled under bilen och fastnade där.

De två återhämtar sig på ett lokalt sjukhus. Polisen i Pattaya undersöker CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till kollisionen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.