Två invånare i Pattaya skadades i en pingisbomb som kördes förbi

Pattaya —

Två kvinnor i Pattaya skadades när en grupp tonårsmotorcyklister kastade en pingisbomb mot dem runt klockan 1 i morse den 23 mars.

Offren, Nantawan Kosakun, 30, och Saowalak Kanpratuyod, 20, skadades lindrigt av explosionen. De fick hjälp av Sawang Boriboon-räddare och Pattaya-polisen.

De två uppgav för polisen att medan de åkte hem på sina motorcyklar på Sukhumvit Road i norra Pattaya när en grupp på cirka 10 tonåringar på fem motorcyklar närmade sig dem och kastade en pingisbomb mot dem utan anledning och orsakade mindre skador på deras fötter.

Efter händelsen sprang gruppen av misstänkta kort iväg men återvände snart och viftade med en pistol. En oidentifierad kvinna i den våldsamma gruppen skrek att de skulle skjuta offren, men det gjorde de lyckligtvis inte. Gruppen flydde igen innan polisen kom.

Pattaya-polisen arbetar med att identifiera de misstänkta och offren hävdar att de inte visste vilka de misstänkta var och att de inte hade problem med någon. Pattayapolisen granskar hela situationen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.