76-årig man avled när han körde i varmt väder i Sattahip

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En äldre thailändsk man dog tragiskt när han körde sin motorcykel på en Sattahip-väg. Polisen misstänkte att han kan ha drabbats av en stroke på grund av det varma vädret.

Sattahips räddare transporterade kroppen av Somsak Changmai till Sattahips sjukhus. Den 76-årige mannen hittades avliden cirka 10 km från sjukhuset på en väg in mot Pattaya i går eftermiddag, den 25 mars.

Räddningsarbetare berättade för lokala medier att deras försök att återuppliva mannen hade misslyckats. Somsak upptäcktes av andra förare på vägen. Han låg medvetslös bredvid sin fallna svartblå Yamaha Spark-motorcykel.

Sattahip-polisen sa att Somsak kan ha avlidit av ett värmeslag när han körde i varmt väder. Men poliserna skulle senare utföra en obduktion på hans kropp för att hitta den exakta orsaken till hans död eller om mannen hade någon medfödd sjukdom.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.