Död man upptäckt nära Pattaya Public Park

Pattaya —

En oidentifierad ung mans kropp hittades nära en offentlig park i Pattaya i går kväll. Mannens dödsorsak utreds av thailändsk polis.

Sawang Boriboon-räddare underrättades om upptäckten av en ruttnande kropp vid 6-tiden lördagen den 25 mars. Händelseplatsen var belägen nära en allmän park på Soi Chaiyaphruek 4 i Banglamung-distriktet i Pattaya.

Utredare och räddare reste till platsen för att hitta kroppen av en avliden man utan identifieringshandlingar. Mannen bar en blå skjorta, shorts och sandaler, som förväntas avlida minst tre dagar tidigare, berättade polisen för The Pattaya News. Vid sidan av hans kropp upptäcktes flaskor med energidrycker och riswhisky, lokalt känd som Lao Khao, känd utomlands som moonshine. Polisen behöll dem som bevis.

Enligt en säkerhetsvakt som arbetar i närheten, Wichian Wongchalee, 72, berättade han för The Pattaya News att kroppen först sågs av en utländsk turist som utforskade parken. Kroppen kan tillhöra en icke-thailändsk migrantarbetare som arbetade på en fiskebåt, sade Wichian, men detta verkade vara spekulationer.

Kroppen fördes till polisens rättsmedicinska sjukhus för en detaljerad undersökning för att hitta orsaken till mannens död. Polisen misstänker inte brott och misstänker att alkoholpåverkan ledde till mannens död.

Polisen arbetar med att identifiera mannen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.