Nya ledarskaps- och talangutvecklingsprogram presenteras för företag som brottas med post-pandemiska verkligheter

  Naruna Retreats, ett ledarskapskonsultföretag, har omvandlat sina utvecklingsprogram för att hjälpa företag att hantera post-pandemiska affärsverkligheter och dra nytta av nya möjligheter. 

Företaget har tillkännagett nya ledarskapsutbildningsprogram för att direkt ta itu med företagstrender som att arbeta på distans, digital transformation, mångfald, jämlikhet och inkludering, hållbarhet, socialt ansvar, hälsa och välbefinnande.

Bruce Hancock, VD för Bangkok-baserade Naruna, säger att moderna företag och organisationer måste hantera miljö-, sociala och styrningsmål, mångfald, jämlikhet och inkluderingsmål, digitala störningar, utmaningar i leveranskedjan och en allt svårare marknad för talangförvärv. Att skapa och behålla skickliga och motiverade ledare är därför avgörande för organisationens tillväxt och framgång.

"I vår post-pandemiska arbetsmiljö är det så viktigt för företag att stärka sina ledarskaps- och talangutvecklingsstrukturer för att leverera mätbara resultat. Företag kan göra detta genom att göra det möjligt för individer att låsa upp potential och uppnå mål."

Hancock säger att forskning visar att det finns ett tydligt samband mellan personlig och professionell tillväxt.

Han citerar den senaste forskningen, från Harvard Business Review, som identifierar sju tillvägagångssätt för att få ledarskapsutvecklingsprogram att fungera bra i en post-pandemisk affärsmiljö: ge möjligheter till självreflektion och skapa mening, erbjuda riktade program för ledare under stress, använda "korta skarpa" incitamentsprogram som bara kan vara en dag eller två, ta itu med psykologiska hinder för tillväxt hos individer, se till att kortsiktig tillväxt förvandlas till långsiktigt hållbar tillväxt, fokusera på en helhetssyn och omfamna onlinelärande.

Hancock har under åren hållit program över Asien och Stillahavsområdet för företag och organisationer som Prudential, Nestle, DTAC, Beiersdorf, Philip Morris, Bacardi, Sirota och medlemmar av Islamic Development Bank Group.

Den ackumulerade kunskapen och hårda lärdomar från pandemiåren ligger nu till grund för de senaste 2023-programmen som Naruna Retreats konsultföretag har gjort tillgängliga via sin nya webbplats Naruna-Retreats.com.

Nytt för 2023, Naruna erbjuder kraftfulla, personliga endagsprogram för maximal tillväxt. Programmen heter "Team Mastery", "The Leader Within" och "The Power of Change".

Naruna erbjuder också retreater till naturplatser i Thailand och andra internationella destinationer för grupper där Hancock kommer att skräddarsy ledarutvecklingsprogram för att möta specifika behov.

De senaste verktygen för personlighetsprofilering används också av Naruna för individuell executive coaching och teamworkshopdesign. Dessa tekniker avslöjar styrkor, svagheter, möjligheter och drivande motiv.

"Framgångsrika företag går bortom ytan för ledarutveckling och talanghantering genom att ta fram det bästa i sina ledare", säger Hancock. "Det ger verklig utdelning för både individen och företaget eller organisationen."

Hancock tillägger: "Vårt mål är enkelt. Vi vill att individer och organisationer ska frigöra sin fulla potential. Ledarskap och teamutveckling är inte bara en titel eller en position. Det är ett tankesätt och ett sätt att leva.”

 

# # #

 

Om Naruna Retreats

Naruna Retreats arbetar med företag som verkligen är engagerade i att släppa lös den fulla potentialen hos sina medarbetare och hjälpa individer att odla en djupare känsla av självmedvetenhet, syfte och färdigheter för att trivas i alla professionella miljöer. Narunas nya webbplats är en inkörsport till självupptäckt och tillväxt. Den visar upp inspirerande retreatplatser, noggrant utformade verkstadsdesigner och skräddarsydda upplevelser skapade för specifika individers och företags behov. Besök naruna-retreats.com.

 

Om Bruce Hancock

Bruce har byggt upp ett starkt rykte i en värld av ledarskapsomvandling i en mängd olika branscher på global nivå i Australasien, Sydostasien, Mellanöstern och Europa. Han är en Certified Marshall Goldsmith Coach, en ackrediterad Hogan Assessment-utövare, en Passion Map-facilitator, med en bakgrund inom prestationspsykologi, ekonomi och företagsledning. Bruce har arbetat med många organisationer under de senaste 31 åren, inklusive Microsoft, Beiersdorf, Nestle, Saudia Airlines, International Rescue Committee och Del Monte, för att nämna några. Bruce grundade Naruna Beyond Retreats, ett företag dedikerat till tillväxten av ledare och deras team, som reser till inspirerande platser för att uppleva varaktig och mätbar förändring.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/