Pattaya-klubben riskerar permanent stängning för att upprepade gånger ha brutit mot reglerna om stängningstid, säger polisen

Pattaya —

En nattklubb på Pattayas gågata riskerar att stängas permanent pga enligt uppgift har ingen licens och håller öppet efter lagliga stängningstider flera gånger, säger polisen.

Pattaya-polisen slog till mot Flexx Club på Walking Street klockan 4:30 idag, den 28 mars, efter ett tips från oroliga medborgare om att lokalen höll öppet efter de lagliga stängningstiderna klockan 2.

Polisen stormade platsen och hittade ett 50-tal inhemska och utländska turister som dansade till musik. Medan de blockerade utgångarna sa tjänstemännen åt lokalens operatörer att stänga av sångerna och tända lamporna. De separerade sedan pubbesökare efter kön och kontrollerade sedan varje individs ID-kort för att leta efter minderåriga. Det fanns inga rapporter om att några minderåriga kunder hittats i klubben, noterade The Pattaya News.

Den icke namngivna klubbchefen greps och anklagades för att ha drivit lokalen utan tillstånd och hållit öppet och sålt alkoholhaltiga drycker efter öppettider. Befälen avslöjade att de också skulle sträva efter en permanent stängning av Flexx-klubben eftersom den hade blivit razzia många gånger i delen och öppnat igen utan licens.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.