Sattahip Street Dog sniffar upp 1,000 XNUMX Meth-piller på Local Street

FOTO: เรารักพัทยา

Sattahip —

En gatuförstörd upptäckte ett överraskande lager av mer än 1,000 XNUMX meth-piller som låg runt på en lokal gata i Sattahip-området.

Lokalbefolkningen från Phu Ta Luang-distriktet i Sattahip-distriktet kontaktade polisen efter att ha sett en vit gatuhund gå omkring med en blå påse metamfetaminpiller i munnen.

Området har många invånare mestadels äldre och barn. Enligt lokala medier är hunden som först hittade gömmen en herrelösare som heter "Namdtan", vilket betyder socker på engelska. Den är två år gammal och en del lokalbefolkning märkte den medan den gnagde i en blå påse som sedan fick en hel del metpiller att rinna ut.

FOTO: เรารักพัทยา

Poliser räknade drogerna och avslöjade att det fanns 1,160 XNUMX av dem, alla hölls som bevis.

Polisen misstänkte att narkotikan tillhörde en handlare i området som försökte gömma undan dem i skogen i väntan på att mindre handlare skulle komma och hämta dem.

Lyckligtvis luktade hunden förmodligen det och trodde att det var en leksak, vilket ledde till denna oväntade upptäckt.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.