Rolling Loud i Pattaya, Thailand är knappt två veckor bort

Pattaya, Thailand-

Det största konsertevenemanget som någonsin drabbat Pattaya är knappt två veckor bort och kommer att äga rum på Legend Siam strax utanför Pattaya City.

Pattaya News har bevakat Rolling Loud flera gånger nyligen, som här, och när evenemanget närmar sig kommer att fortsätta att fokusera på detta stora evenemang som äger rum under den thailändska nyårsfestivalen, även känd som Songkran eller vattenfestivalen.

Songkran pågår officiellt 13-15 april, även om huvuddagarna i Pattaya kommer att vara den 18-19. Men evenemang, fester, konserter, religiösa ceremonier och mer kommer att äga rum från omkring den 12:e till den 20:e runt om i Pattaya.

Rolling Loud kommer att innehålla några av de största moderna headlinerna inom rap och hiphop som Cardi B, Travis Scott och Chris Brown. Det kommer också att innehålla en mängd populära thailändska hiphop-artister som F-HERO. Med dussintals artister som uppträder kommer tredagarsevenemanget att vara ett måste för alla fans av hiphop och rap.

Headliners på Rolling Loud Thailand

Vi har skrivit om hela sortimentet, hur man skaffar biljetter och detaljerad information HÄR men vi ville i den här artikeln fokusera på hur viktigt evenemanget kommer att vara för turismen i Pattaya-området.

Som den första fullständiga Songkran sedan 2019 har turistnäringen väntat på Songkran i många år nu. Songkran var antingen inställd eller begränsad för 2020, 2021 och 2022 på grund av covid-19-pandemirestriktioner men i år är alla restriktioner upphävda och både traditionella och moderna firande av Songkran kommer att tillåtas.

Detta innebär att stora evenemang som Rolling Loud Thailand kommer att locka tusentals turister utöver de vanliga vattenstriderna, traditionella ceremonierna, festerna och evenemangen som äger rum i Pattaya för Songkran 2023. Årets Songkran kommer sannolikt att bli den största någonsin i Pattaya, säg turisttjänstemän, och de har varit upptagna med att förbereda sig för att göra Rolling Loud och själva Songkran till en succé.

Dessutom har många av artisterna som kommer till Pattaya för Rolling Loud, som Cardi B, aldrig besökt Thailand förut och staden är mycket medveten om att vara vänliga värdar för några av de mest kända kändisartisterna i världen som kommer att konvergera till Pattaya på bara två veckor.

Vi kommer att fortsätta att täcka Rolling Loud Thailand och Songkran 2023 under de närmaste veckorna så håll utkik på The Pattaya News!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/