Stulna motorcyklar hittades dumpade i reservoar nära Pattaya

FOTO: Topnews

Pattaya —

Sawang Boriboon-räddare och polis hittade tre stulna motorcyklar och en hel del motorcykeldelar från Huai Chak Nok-reservoaren nära Pattaya den 31 mars.

Ett team av vattenräddningstjänstemän genomsökte reservoaren i Chonburis Banglamung-distrikt efter att de larmades om en upptäckt av nedsänkta motorcyklar av lokala fiskare.

En kran togs in för att lyfta upp tre motorcyklar ur vattnet. Vattenräddningsteamet informerade The Pattaya News att inga mänskliga kvarlevor hittades i reservoaren och att de trodde att motorcyklarna var stulna. En hel del motorcykeldelar hittades också på botten av reservoaren.

FOTO: Topnews

Räddningsmännen sa att motorcykeltjuvar kan ha dumpat motorcyklarna i dammen. sa de de hade hittat 100 stulna motorcyklar från denna reservoar hittills i det förflutna som ses här och hade döpt den till "fordonskyrkogård".
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.