Pattaya-polisen inleder sökningar i hela staden med utlänningar på Overstay

Pattaya —

Pattayas polis och immigration inledde i går en stadsövergripande sökning med inriktning på utlänningar som stannat kvar eller som kan ha varit inblandade i illegala aktiviteter.

Omkring 50 poliser svepte över Pattaya City klockan 10:30 den 5 april för att avskräcka illegal verksamhet.

Befälen berättade för The Pattaya News att de mest riktade in sig på utlänningar som arbetar illegalt i Pattaya, personer som stannar kvar och illegala migrantarbetare.

Uppdelade i tre grupper besökte polisen och immigrationen nattklubbar och flera platser runt överfulla turistställen som Walking Street och Soi 6 för att kontrollera turisternas pass för att se om de övernattade. De inspekterade också lokalernas anställda för att se om de bar några vapen eller olagliga droger.

Enligt Pattayapolisen lyckades inspektionen avskräcka brott eftersom inget olagligt hittades.

Polisen sa dock också att de skulle fortsätta denna improviserade operation regelbundet för att upprätthålla denna standard.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.