Pressmeddelande: Take Care Kids Thailand Foundation håller en mycket speciell välgörenhetsvandring

Pattaya, Thailand-

  Take Care Kids Thailand Foundation är stolta över att presentera en extraordinär bedrift som kommer att se James Lee Valentine, aka "Wild Wolf", gå från Pattaya till Phuket i totalt 1000 km med avsikten att samla in 1 miljon baht för konstruktion och inredning av deras nya familjehem.

Först en bild på "Wild Wolf":

Vandringen startar torsdagen den 20 april kl. 8 från puben och restaurangen Witherspoons i Soi Buakow.

James' hela bedrift kan hittas och fpå Facebooksidan "Take Care Kids Walk".. Donationer kan göras till Ta Care Kids Thailand Foundation-konto på Kasikorn Bankkontonummer 584-2-05272-8 eller använd vår QR-kod nedan.

Om du vill ha en festlig t-shirt för denna extraordinära promenad kan du begära den genom att skriva till info@takecarekids.org till ett pris av 1000 baht (endast 14 tillgängliga). Bilder nedan.

Hela Take Care Kids Foundation stödjer James i hans extraordinära strävan!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/